Reparații ”la cheie”

EFECTUĂM REPARAȚII ȘI FINISĂRI PROFESIONISTE A APARTAMENTELOR ȘI CASELOR DE LOCUIT

Reparația modernă, dacă este efectuată reușit, poate transforma spre bine locuința dincolo de așteptările și imaginația clientului. Compania de construcții Delmar Construction vă oferă servicii de reparație/finisare ”la cheie” a apartamentelor și caselor de locuit, atât pe interior, cât și pe exterior. În activitatea noastră tindem să depășim așteptările clienților și să le oferim doar satisfacție și emoții pozitive. Avem capacitățile de-a executa toate tipurile de lucrări, oferind următoarele avantaje:

 1. Lucrăm în bază de contract cu condiții, obligațiuni și responsabilități prestabilite. Respectăm cu strictețe clauzele contractuale.
 2. Garantăm calitate. Asigurăm controlul intern al procesului de reparație. Înlăturăm din contul nostru defectele apărute (în caz că vor fi). Oferim garanție 2 ani la materialele de construcție și lucrări.
 3. Echipă de profesioniști. Dispunem de designeri, ingineri, divizieri, arhitecți și meșteri experimentați pentru toate tipurile de lucrări.
 4. Garantăm reparația apartamentului în 2 luni. Dacă nu ne încadrăm în termen, rambursăm clientului 500 lei pentru fiecare zi de întârziere.
 5. Raport excelent preț/calitate. Asigurăm clientului un preț avantajos la o calitate înaltă, prin organizarea eficientă a lucrărilor în cadrul proiectului.
 6. Design interior. Oferim servicii de creare a design-ului locuinței, executat de designeri profesioniști, specializați pe design de interior.
 7. Monitorizarea de către client a derulării lucrărilor. Săptămânal oferim clienților poze cu stadiul derulării lucrărilor de reparație a locuinței.

 

PRINCIPALELE ETAPE DE EXECUTARE A PROIECTULUI

 1. Efectuarea măsurărilor la obiectul clientului
  Pentru a începe lucrările în cadrul proiectului, efectuăm măsurările la obiect și ascultăm cu atenție solicitările clientului.
 2. Realizarea design-ului locuinței cu vizualizare 3D
  Efectuăm 2-3 opțiuni diferite de design, reieșind din solicitările clientului și particularitățile locuinței. Pentru a maximiza senzația de prezență în viitoarea locuință, pregătim imaginile tridimensionale a încăperilor. Clientul aprobă varianta finală a design-ului.
 3. Selectarea materialelor în conformitate design-ul aprobat
  Împreună cu clientul selectăm materialele conform design-ului aprobat.
 4. Prezentarea ofertei comerciale
  Pregătim oferta comercială individual pentru fiecare client la cele mai favorabile condiții.
 5. Efectuarea lucrărilor de reparație/finisare a obiectului
  Executăm lucrările de reparație/finisare a locuinței. Pe tot parcursul executării lucrărilor verificam în mod responsabil ca reparația să corespundă rigorilor de calitate și design-ului aprobat de către client. După executarea lucrărilor de reparație facem curățenie în încăpere, îndepărtând toate deșeurile reparației.
 6. Predarea în primire a proiectului
  După realizarea controlului intern de către supervizorul companiei Delmar Construction, clientul ia în primire obiectul și semnează ”Actul de predare-primire a lucrărilor”.

Solicită informații